NON STOP: 0759 678 701 dgaspcromania.ro@gmail.com

Nevoile urgente ale familiilor care trăiesc în sărăcie extremă pe care Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane  cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA le va acoperi prin fondurile obținute din sponsorizări,  donații, sunt: achiziția de alimente de bază, bunuri de strictă necesitate, medicamente și produse de igienă, dar și plata chiriei, plata cheltuielilor de întreținere sau a utilităților.

“Copiii, tinerii și familiile pe care le ajutăm sunt cu atât mai expuse în fața sărăciei extreme“, precizează Mihai Căldăraru.

Criza medicală cauzată de pandemia COVID-19 este urmată de o criză umanitară, cu efecte pe termen lung, de aceea AEDOPS ROMÂNIA – Direcția Generală de Asistență Socială și  Persoane cu Dizabilități.  lansează campania Umanitară “DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI ”, pentru ajutorarea celor mai vulnerabili dintre noi.

Tuturor vă doresc  multă sănătate și mult ajutor de la Dumnezeu în lucrarea nobilă și jertfelnică pe care o desfășurați, aducând alinare și bucurie multor oameni bolnavi, care simt că Hristos Domnul lucrează pentru persoanele defavorizate și mari la suflet. 

Campania Umanitară DIN CE  DAI ÎȚI CLĂDEȘTI  ÎN RAI“, a declarat Mihai Căldăraru , director general AEDOPS ROMÂNIA – Direcția Generală de Asistență Socială si Persoane cu  Dizabilității.

Donaţii pot fi făcute şi pe site-ul https://aedops.ro sau direct în contul campaniei – RO29BTRLRONCRT00K3365803 (lei), deschis la Banca Transilvania Agenţia Calea Moșilor. Telefon: 0722.70.70.22