NON STOP: 0759 678 701 dgaspcromania.ro@gmail.com

STIMAȚI REPREZENTANȚI AI SISTEMULUI EDUCAȚIONAL,

Astăzi toate gândurile bune, cuvintele de recunoștință, sentimentele de mulțumire și florile, sunt pentru Dumneavoastră!

Învățătorul are o misiune nobilă și poartă cu sine o responsabilitate imensă, prin contribuția și dezvoltarea aptitudinilor și competențelor fiecărui copil.

O societate educată este echilibrată, empatică și adaptată într-un mod firesc evoluției spre progres, cultivă coeziunea și unitatea în jurul valorilor comune.

Domniile voastre sunteți cei care, cu multă răbdare și perseverență, puneți temelia viitorului nostru, orientând tânăra generație să găsească noi drumuri și perspective și să atingă noi universuri.

În această atmosferă de sărbătoare, care domină în grădinițele, școlile și universitățile din țara noastră, dar și în familiile fiecăruia dintre Dumneavoastră, Vă adresez, în numele Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilitati AEDOPS România și al meu personal, felicitări cu urări de bine și realizări în sfera profesională, împreună cu admirația și respectul pe care Vi le purtăm.

Mihai Căldăraru 

Director General 

Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilitati AEDOPS România.