NON STOP: 0759 678 701 dgaspcromania.ro@gmail.com

Mihai Căldăraru, orfanul din presă care s-a dedicat activităţii umanitare, va avea grijă de persoanele vulnerabile care au nevoie de ajutor. El şi-a pus numărul de telefon la dispoziţia publicului, pentru a fi solicitat.

Mihai Căldăraru conduce Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale şi vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparţinători, din Bucureşti şi din Ilfov.

Alături de echipe ale Direcţiei Generale de Asistenţă Sociale Persoane cu Dizabilităţi, Protecţia Copilului şi Adopţii, Mihai este disponibil non-stop la numărul de telefon 0722.70.70.22, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

„Ne-am gândit la persoanele singure, la persoanele vulnerabile, la persoanele care nu au pe nimeni. Împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţi, Protecţia Copilului şi Adopţii vom avea echipe în teren care vor face cumpărăturile în locul dumneavoastră şi vă vor oferi asistenţă. 

Punem la dispoziţia persoanelor vulnerabile numărul de telefon NON-STOP – 0722.70.70.22 Este extrem de important să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate şi, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă recomand din suflet, staţi acasă!”, a declarat Mihai Căldăraru. 

Continuarea pe Adevărul